1. Avdelningararrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

En eftermiddag med foto av Naturfotografer från hela Sverige

Naturfestival i Kastlösa har blivit en tradition. Det är fjärde året i rad som Ölands Naturskyddsförening på lördag bjuder in till en eftermiddag med naturfoto och -film.
Naturfotografer samlade utanför Kastlösa skola, dit Ölands Naturskyddsförening inbjuder till Naturfestival på lördageftermiddag.
Foto: Arkiv

Under Naturfestivalen blir det fyra fotografer från föreningen Naturfotograferna som visar bilder med vitt skilda ämnen, alltifrån ”Lofoten i mitt hjärta” med Hans Kongbäck till ”Jakten på det vilda – från tjäderspel till dimmiga älgparker” med Lenny Johansson. Dessutom kommer naturfilmaren Patrik Waernbaum att visa delar av sin prisbelönade filmserie ”Betongliv – det lilla och sköna som vi ofta missar i vardagsnaturen”.

quote
Överskottet av Naturfestivalen går till något särskilt ändamål som Naturskyddsföreningen värnar om.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på olandsbladet.se, appen MinÖlandsbladet och e-tidning tis, tors, lör. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 99 kr)

Naturfotografen Mikael Gustafsson tar med åskådarna på en resa till nio nationalparker, två storstäder och tre hisnande resor med ånglok i sitt bildprogram ”Rockies, Canyonlands and Desert”

Naturfotograferna är en förening som kombinerar kärleken till fotograferandet med ett stort intresse för naturen. På det temat visar Camilla Noresson ett bildprogram som hon kallar ”Med känsla, engagemang och kärlek till naturen”.

Förutom bilder och film kan besökaren ta del av fotoböcker och en utställning med fototavlor.

– Överskottet av Naturfestivalen går till något särskilt ändamål som Naturskyddsföreningen värnar om, säger Staffan Arvegård som är en av de ansvariga för eftermiddagens genomförande.