Flera fordon i olycka

Flera bilar är inblandade i en trafikolycka på väg 136 i höjd med Äleklinta.

Larmet till SOS kom 11.34 på måndagsförmiddagen. Två bilar kolliderar på väg 136 i Äleklinta, en av bilarna körde in i sidan på den andra.

En av bilarna åkte ner i diket efter olyckan men de fyra personerna som satt i bilarna kunde ta sig ur på egen hand. De är enligt Trygghets- och larmcentralen vakna och talbara.

Räddningstjänsten kom till platsen snart efter olyckan.

Läs mer

Öland

Konkurs för anrikt Ölandsföretag: ”Vi är alla bestörta!”

Coronavirus

”Min bedömning är att vi redan nu har en samhällsspridning på andra platser”

Region Kalmar kan inte provta alla de vill, men bedömer att det finns samhällsspridning av covid-19 på fler platser än i Torsås.

Insändare

Replik: Allt fler nöjda med kollektivtrafiken i länet

Nyligen gjorde jag ett studiebesök på Öland tillsammans med kommunstyrelsens ordförande i Mörbylånga Matilda Wärenfalk. Som relativt nytt regionråd med ansvar för kollektivtrafiken är det viktigt att på plats förhöra mig om behov och synpunkter. I allmänhet vill jag utveckla och stärka dialogen mellan resenärer, kommuner och Kollektivtrafiknämnd. KLT ska alltid vara öppna för dialog. Som jag ser vårt uppdrag är det att få vardagslivet att fungera så smidigt som möjligt i hela länet.

Öland

Ledare: ”Det handlar om omtanke för 26 000 ölänningar och 3 800 företag”

”Vi hjälps åt! Vi fixar det tillsammans!”

Öland

Börskrönika: H&M drar in aktieutdelningen

Det är uppenbart att både ledande medicinprofessorer och de som kallas finansanalytiker och aktieexperter inte har en aning om när botten är nådd, coronan försvinner och därmed aktiekurserna också återhämtar sig.

Öland

Borgholm: ”Partipolitikens skiljelinjer blir för ett tag mindre viktiga”

De politiska partierna i Borgholms fullmäktige har tillsammans satt samman ett dokument hur man ska jobba tillsammans i Coronakrisen.