Fullspäckat schema på Böda Sand

Under sju veckor i sommar blir det fullspäckat schema på Böda Sand. En av alla ingredienser är den nyskrivna barnteatern.
Många aktiviteter väntar på Böda Sand i sommar med Ida Seve, Anna Rydell, Martin Rydell, Emma Nordin och Simon Tofft. Till höger på fotot ses Anna Barkevall, vd på Böda Sand.
Foto: Maria Wiell

Bödde återkommer till Böda Sand även i år, men i sommar får han sällskap av Havis och Vinda. De kommer tillsammans att utmana barnen och familjerna med olika upptåg och uppdrag.

– Det kommer att bli så bra, barnteatern handlar dels om natur och miljö, dels om kamratskap och att olika är bra, säger Böda Sands vd Anna Barkevall.

I sommar får Bödde sällskap av Havis och Vinda på Böda Sand.
Foto: Arkiv

Bödde är Böda Sands egna maskot. Han går alltid runt och strålar som en sol. I den nya barnteatern har Emma Nordin och Simon Tofft huvudrollerna. Det är Martin och Anna Rydell som har samlat en grupp artister och musiker runt sig och de kommer ansvara för underhållningen fem dagar i veckan under veckorna 26 till 32.

Anna Barkevall och hennes medarbetare har som mål att nå fram till att vara en fullbelagd semesterort från den 1 juni till 31 augusti.

– Vi skall vara där 2025, det är ett tufft mål men vi tror på det. Vi ser att camping blir en allt populärare semesterform och bokningssiffrorna ökar stadigt.

Läs mer

Öland

Årsmöte med radioamatörer

Ölands Radioamatörer, SK7RN har hållit sitt årsmöte i IOGT-NTO-lokalen i Borgholm. Erik Nyberg, Böda, är omvald ordförande.

Öland

Historia och blues på berättarkväll

Som ett första evenemang i en ny satsning bjöd Annica och Jörgen Hedman, Föra trädgård, in till en berättarkväll med mat, historia och bluesmusik. Lokalen var fullsatt och publiken avnjöt soppa, wraps och kaffe med efterrätt medan Jörgen Hedman och Jan-Henrik Fallgren berättade, spelade och sjöng.

Coronavirus

Hjärteslantar till 30 föreningar som hjälper äldre och sköra

Ölands bank kommer att tillsammans med kommunerna stötta många föreningar på ön som arbetar ideellt för att stötta ensamma och äldre som vill ha hjälp med att handla och uträtta andra ärenden.

Coronavirus

Silverlinjen om pausen: ”Inget val”

Tvärnit i kundunderlaget - därför ställer Silverlinjen in körningarna från och med måndag.

Öland

Ledare: ”Allt kan inte skyllas på coronan!”

Kan vi vara överens om en sak? Allt beror inte på coronan!

Kultur

Musik: Mannish Boy aktuella med skiva

Mannish Boy är aktuella med en ny-release av albumet "Last Ticket to Rock´n´Roll Land - Redux Extended Tour Edition".