Annons

Femetta för Mörbylånga - som tappar spelare

Fotboll, träningsmatch herr • Publicerad 1 april 2019
Niklas Mellborg, en av två tvåmålsskyttar i  Mörbylångas 5-1-seger mot Persnäs.
Niklas Mellborg, en av två tvåmålsskyttar i Mörbylångas 5-1-seger mot Persnäs.Foto: Arkiv

Persnäs satte 1-1 efter knappt en timmes spel på Borgholms IP. Men bara minuterna senare replikerade Mattias Engqvist och sedan drog Mörbylånga iväg till en komfortabel seger sista halvtimmen.

– Vi var väl inte riktigt nöjda med första halvlek. Alla kände att vi hade mer att ge. Vi ändrade om lite och blev mer offensiva överlag, med bättre rörelse i andra halvlek, säger MGoIF-tränaren Tommy Petersson.

Annons

Rivjärnet Niklas Mellborg startade i en offensiv mittfältsroll och letade sig in i målprotokollet två gånger om. Det gjorde även Mattias Engqvist.

Nyförvärvet vände hemåt från Färjestaden under vintern och anfallaren är en av de spelarna som ska försöka fylla tomrummet efter skyttekungen Armin Huseinovic, som gått motsatt håll.

– ”Matte” har visat fin form däruppe. Det var kul att han fick sätta två baljor också.

Med mindre än två veckor kvar till seriepremiären så drabbas Mörby av ett spelartapp. 17-årige Oscar Gorton har bestämt sig för spel i Kalmar City.

*****

Läs mer om helgens fotbollsmatcher här:

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons